Atributiile primarului

  Distribuiţi
  avatar
  MaRio
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 191
  Data de inscriere : 13/05/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Romania

  Atributiile primarului

  Mesaj  MaRio la data de Sam Mai 15, 2010 10:45 pm

  In primul rand aceasta functie necesita seriozitate si implicare , ca primar nu poti face ce faceai ca membru al unei mafii .
  Nu te duci pe strazi cu arme si incepi sa tragi in ofiteri , sau in alte persoane.
  Nici arma pentru auto-apararea nu ai voie sa porti , iti pot angaja oameni pentru asta.


  Fisa de activitate:

  Primarul trebuie sa se ocupe de oras, dar pentru asta are nevoie de angajati , deci primul obiectiv este sa va angajati 3-4 persoane de incredere si active care sa va ajute in munca voastra.
  O data la 2-3 zile , sa adunati populatia mai "mica" referindu-ne la jucatorii cu lvl mic , si sa-i indrumati voi sau consilerii vostrii , nu trebuie sa le dati milioane chiar daca aveti le dati o suma mica pentru voi dar mare pentru ei.
  Sa faceti adunari cu toti jucatorii , dar si separat nu numai cu cei de lvl mare faceti si cu cei de lvl mic , si ei au intrebari poate mai multe intrebari decat cei cu lvl mare .Le explicati si ii indrumati
  Supravegheati activitatea fortelor de ordine cu ajutorul angajatilor vostrii dar si singuri , participand la sedintele lor din fiecare factiune, iar dupa antrenamentele lor // sedinte , le adresati intrebari fiecaruia sa vedeti daca sunt apti sa faca parte din fortele de ordine , si liderilor intrebari venite de la jucatori.
  Organizati eventuri in prima faza pentru incepatori , sa se familiarizeze si ei cu harta , cu cursele cu locurile importante de pe server unde se tin eventuri. Dupa care puteti organiza eventuri si pentru toti , dar in prima faza pentru cei lvl 1-5.

  Primarul trebuie sa respecte aceste obiective , si modificarile aduse listei.
  -doar primarul va posta aici poze de la sedintele tinute , adunarile , si la ce evenimente importante a participat si sesizat anumite lucruri.Orice faceti cu functia de primar trebuie sa postati

   Acum este: Joi Oct 18, 2018 7:41 am