How to be a PRO, Reguli nescrise.

  Distribuiţi
  avatar
  MaRio
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 191
  Data de inscriere : 13/05/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Romania

  How to be a PRO, Reguli nescrise.

  Mesaj  MaRio la data de Sam Mai 15, 2010 10:29 pm

  Reguli mai putin precizate in regulament

  1) Regula DriveBy
  Un agent S.R.I are voie sa faca DB(Drive-By) doar in cazurile urmatoare:
  -cand suspectul urmarit detine un mijloc de transport care atinge o viteza mai mare decat vehiculul din dotare a agentului.
  -cand suspectul nu opreste masina la somatiile agentului
  -cand si din masina urmarita se face DB
  DB-ul este permis doar la rotiile vehiculului suspectului urmarit.

  2)Interactiunea cu suspectii:
  Atunci cand se urmareste un suspect fiti intodeauna siguri de intentia pe care o are -daca se preda sau nu
  Intodeauna INTREBATI-L ce intenitii are.
  -Daca suspectul se preda atunci il imobilizati in masina de politie prin comanda /cuff si mergeti la jail pentru arest.
  -Daca suspectul fuge atunci e clara intentia sa de evadare, in acest caz aveti dreptul de a-i da wanted 6 si a-l dobori.
  -Daca suspectul e indecis nu stie ce vrea sa faca fiti siguri ca l-ati inconjurat si i-ati taiat caile acces catre mijloace de transport cu care ar putea fugi.

  -Cand cineva cu wanted mic va omoara sau va ataca si fuge mai intai ii dati Wanted 6 apoi il omorati fara drept de predare

  3)Arest & Wanted
  -atunci cand vreti sa arestati o persoana, asigurati-va ca arestati persoana potrivita, de multe ori cei cu wanted se ingramadesc la jail si dati arest gresit. Pentru a evita acest lucru apropiati-va cat mai mult de suspectul pe care vreti sa-l arestati astfel nu veti mai comite astfel de greseli.
  -atunci cand acordati wanted unei persoane ganditi-va de doua ori, sa nu acordati wanted gresit.
  -atunci cand prin absurd gresiti wanted, mergeti in LSPD, folositi comanda /clear iar apoi dati wanted-ul corect sub forma "Crima - Reluare"
  -atunci cand mergeti sa arestati un suspect, controlati-va, sa nu gresiti comanda de arest, pe server sunt foarte multi vanatori si astfel puteti fi reclamati. -daca sunteti la un event si sunteti atacat, nu va grabiti sa dati wanted pentru atacarea unui politist, intrebati scopul persoanei care v-a atacat, daca aceasta persoana fuge, aveti dreptul sa-i acordati wanted, inseamna ca nu are intentii tocmai bune (in caz ca sunteti la GS LS, concurati impotriva altui jucator iar un jucator de pe margine va ataca, NU dati wanted)
  -NU aveti dreptul sa dati wanted atunci cand sunteti pe /tv, daca observati o ilegalitate, aveti dreptul sa controlati asta dar nu pe /tv
  -inainte de a suspecta pe cineva, asigurati-va ca suspectati persoana potrivita (undercover), nu va grabiti in a acorda wanted

  4)Munca in Echipa
  -Agentii sunt rugati, ca atunci cand sunt in patrula sau stau"de veghe", sa fie grupati in echipe de cel putin 2 persoane pentru o mai buna desfasurare a activitatiilor.
  -Agentii in perioada de probe, sau agentii cu rank mic sunt obligatii sa asculte de indicatiile agentiilor mai vechi, rank mai mare, experienta, daca agentii cu rank mic considera ca indicatiile primite nu respecta regulamentul au posibilitatea de a mai cere o parere sau de a refuza instructiunea primita.

  5)Tazering
  -aveti voie cand mafiotul este singur, si fuge in cercuri , de aceea pentru a evita ranirea unui coleg PD/NG/S.R.I sunteti autorizati sa folositi /tazer , nu excesiv .
  -aveti voie cand sunteti depasiti numeric , ex: 1 cop 1 mafiot , si apare un al doilea mafiot , aveti voie sa folositi tazer si in cazuri cu mai multi.

  6)Frisking
  -aveti voie sa folositi comanda doar cand suspectul , nu este in masina .Daca dati /frisk iar suspectul eventual jucatorul fara wanted este in masina veti fi sanctionati
  -cand urmariti un suspect avertizati-l folosind comanda /m (megafone) in acest fel: "Opreste, trage pe dreapta", inainte de a merge cu suspectul la arrest folositi comanda /frisk, in caz ca acesta are droguri folositi comanda "/take drugs (nume)" si acordati wanted-ul corect

  7)Undercover
  -pentru a folosi comanda /undercover trebuie sa cereti permisiunea liderului indiferent de rank
  -undercover se foloseste numai atunci cand suspectul nu este usor de prins, fuge si nu sunt destule dovezi pentru a-l cosidera runner
  -nu aveti voie sa abuzati de aceasta comanda, abuzul duce la scoaterea din functie a agentului indiferent de rank

  Important: Agentii S.R.I nu au dreptul de a conduce vehiculele celor de la NG / PD ! (securicar, patriot, barracks etc.) Agentii S.R.I au dreptul de a conduce numai masinile de politie din cadrul factiunilor NG/PD cu responsabilitatea de a le respawna.

  Daca mai sunt alte propuneri de adaugat aici va rog postati la Discutii S.R.I.

   Acum este: Joi Oct 18, 2018 7:39 am